5 Gezonde Tips bij Afvallen

Ben je moe van steeds dezelfde oude advies als het gaat om een ​​dieet? Bent u op zoek naar een aantal snelle tips om jezelf te motiveren tijdens een dieet? Waarom niet samen hieronder volgen om te leren over een aantal snelle gezond gewichtsverlies tips?
Tip # 1: Take off vijf pond snel voor een groot evenement!
Als je over het algemeen in goede vorm, maar u wilt om af te knippen een paar
pond op je best uitzien voor een groot evenement als een klasse reünie, een van de beste manieren om dit te doen is om uw systeem te reinigen. Voor de week voor, sla de brood en pasta's, eet veel rauwe groenten en salades, en drink minstens acht ounce glazen water per dag. Je zult niet alleen eindigen slanker, voel je je 100% meer energiek en gezond.
Tip # 2: Afvallen zonder dieet!
Het is een stuk makkelijker dan je denkt. De sleutel is uit te oefenen. Slechts een half uur van matige lichaamsbeweging per dag zal calorieën te verbranden - en beter nog, schop je stofwisseling in een hogere versnelling, zodat u doorgaat met het verbranden van calorieën tegen een hoger tarief. Bonussen: je zult moeten doen je gezondheid een plezier, ook. Het meest recente onderzoek toont aan dat het toevoegen van een matige oefening om je dagelijkse routine kan helpen bij het verlagen van cholesterol, vertragen de progressie van type 2 diabetes en het verbeteren van uw bloedsomloop. Wat is matige lichaamsbeweging? Een stevige één mijl lopen, een half uur van het dansen, of achter de kinderen rond in een spel van de tag zal het doen.
Tip # 3: Begin de dag van recht!
Niet overslaan ontbijt als je op dieet bent, en ga niet voor het gemak van een 'voeding bar'. Geef je lichaam de pick-me-up van vers fruit in een van beide sap of ruwe vorm, en het uithoudingsvermogen van een volkoren. Een van de beste ontbijt je kunt hebben is een kom volkoren graanproducten met verse bessen, meloen of perziken. Jij krijgt
de suiker je lichaam hunkert, de koolhydraten die het nodig heeft om op te draaien, en de toegevoegde
voordeel van anti-oxidant vitamines om het te helpen op koers te blijven en evenwichtig.
Tip # 4: Neem een ​​hoge kwaliteit multivitamine elke dag.
Er is geen vervanging voor een dieet dat een gezonde balans van alle voedingsmiddelen heeft, maar het is veel te makkelijk om te beknibbelen op de essentie als je op dieet bent. Zorg ervoor dat je lichaam niet te missen op de voedingsstoffen die het nodig, alleen maar omdat je minder calorieën te eten. Een goede multivitamine moet bevatten ten minste de minimale aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine A, B6, B12, C, E en K. Terwijl je toch bezig bent, krijgen in de zon gedurende ten minste tien minuten per dag om te helpen uw lichaam de productie van de vitamine D die het nodig heeft.
Tip # 5: Eet je groenten - vooral uw sla.
Maar maak je jezelf niet beperken tot sla of aan salades ijsberg. Donkerder greens hebben ongeveer hetzelfde aantal calorieën en koolhydraten, maar pak een veel meer punch in de vitaminen en andere voedingsstoffen categorieën. Door het vervangen van radicchio, waterkers, andijvie of spinazie voor de ijsbergsla, voegt u vitamine C, riboflavine's, mangaan en andere essentiële vitaminen die niet aanwezig zijn in sla zijn. Probeer ze gestoofd, gestoomd of gegrild naar iets anders dan de gebruikelijke salade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten