Vijf gewoonten die kunnen bijdragen aan OvergewichtIs uw levensstijl bij te dragen aan uw gewichtstoename? Voor gezonde mensen - gewichtstoename wordt veroorzaakt door simpelweg meer calorieën consumeren dan je verbrandt. Helaas voor de meesten van ons, onze gezonde levensstijl onderwijs komt in de vorm van een schetterende commercial die probeert om ons te overtuigen dat het eten van deze "lite" voedsel of met behulp van dat "wonder oefening machine" zal leiden tot een gezonde, leuke, slanke levensstijl! Een gezonde, slanke levensstijl kost moeite en onderwijs. Hopelijk deze vijf stappen zullen u op weg helpen op een pad om uw gewichtsverlies doelen te bereiken.
• Het overslaan van maaltijden en vervolgens te veel eten als je tijd om te eten te maken. Maaltijden overslaan leidt tot bloedsuiker schommelingen, humeurigheid, en kan zelfs leiden tot overeten. Eet gezonde maaltijden en snacks op regelmatige tijdstippen.
• Niet bewegen van je lichaam. Het lichaam is ontworpen om te bewegen. Periode. Oefening kan uw stemming verhelderen en te verlichten uw lichaam.
• Het drinken van cola of suiker drinken wanneer je dorst hebt. Als je lichaam dorstig is het vragen om water.
• Snacking op lege calorieën. Dik zijn gratis of low carb niet het gezond maken. Lege calorieën (calorieën leegte van voedingswaarde) niets doen voor je lichaam.
• Kijken naar een overvloed aan TV. Een recent artikel gezegd dat je minder energie te gebruiken tijdens het kijken naar televisie dan terwijl nog zitten!
De meesten van ons hebben deze gewoonten en zijn totaal niet bewust van hoe ongezond en destructief ze kunnen worden. Natuurlijk is dit artikel is niet vertellen om nooit tv, of nooit snack te kijken - het is alleen maar proberen om uw niveau van bewustzijn van een aantal dingen die je kan doen die kunnen worden saboteren uw dieet inspanningen te verhogen. Let op je gewoontes en vraag jezelf af of zij bijdragen aan een gezonde levensstijl en een ideaal gewicht of zijn ze bijdragen aan een ongezonde levensstijl en overgewicht. Wapen jezelf met kennis en uw ideale gewicht te bereiken.

Ik wens u het beste van gezondheid,
Corné

Geen opmerkingen:

Een reactie posten